Colourful Fasadskivor

Cembrit Colourful design line
Add colour. Add life. Add your vision.

NYHET 

Cembrit Colourful Visualiser

Prova din idé och se den väckas till liv!

Visualiser

CEMBRIT COLOURFUL DESIGN LINE

Cembrit Cover
Läs mer

Cembrit Colourful design line

Cembrit Transparent
Läs mer

Cembrit Colourful design line

Cembrit Solid

Läs mer

Cembrit Colourful design line

Genom att ge fasaden en helt egen färgsättning kan man anpassa byggnaden till platsen. Valet mellan uttrycken är inte bara en fråga om personlig smak, utan också ett svar på områdets karaktär. Smälta in eller sticka ut? Locka fram livligheten med fasadskivor från Cembrit Colourful design line -- Cembrit Cover, Cembrit Solid och Cembrit Transparent.
Cembrit Visualiser – för Colourful

NYTT DIGITALT VERKTYG GER SMAKPROV PÅ SKIVFASADER

Vertyget är enkelt och du behöver inte ladda ner något.

Cembrit Cover

It is life lived in colour.

Cembrit Cover handlar om utseende och om att skapa ett bestående första intryck. Med oändliga färgvariationer låter Cembrit Cover dig utforska och skapa alla arkitektoniska idéer och blir en konstant källa till livlig energi.

Cembrit Solid

It will never let you down

Cembrit Solid har färgen både genomfärgat inombords och extra på ytan. I denna skiva är färgen solid helt enkelt. Du får färgstarka val till din byggnad. Den genomfärgade kvalitén gör att skivkanten har den rätta färgen.

Cembrit Transparent

It is rugged elegance.

Cembrit Transparent är tidlös och förfining på ett bräde: Ett yttre utformat för att imponera. Ett inre skapad för att bestå. Den transparenta ytan låter dig se skivan och avslöjar den robusta kärnans sanna karaktär.