Cembrit Colourful design line

Färgval behöver ofta knyta an till husets omgivningar, inte bara till natur och växligheten utan också till den arkitektoniska miljön. Colourful fasadskivor är ett sätt att skapa vilsam skönhet men också kan användas för visuella effekter som drar till sig blickarna.

Genom att ge fasaden en helt egen färgsättning kan man anpassa byggnaden till platsen. Valet mellan uttrycken är inte bara en fråga om personlig smak, utan också ett svar på områdets karaktär. Smälta in eller sticka ut?

Lägg till färg och locka fram livligheten med fasadskivor från Cembrit Colourful design line -- Cembrit Cover, Cembrit Solid och Cembrit Transparent.

Läs mer

Modern and contemporary urban facades with function

"We shape our buildings and then our buildings shape us". Det finns mer visdom i Winston Churchills ord än man först ser. Stadsarkitekturens betydelse går långt utöver den goda estetiken.

Människor tillbringar en stor del av sina liv i sina hem och på arbetsplatser. Moderna byggnader bör därför vara en hälsosamma, säkra och ge trevliga utemiljöer att vistas på.

Läs mer

The client as a visionary, the architect as a designer

De som håller ett öga på de behov som finns kan höja husets image och fastigheten värde på lång sikt.

Arkitekter är tolkare av visioner och problemlösare - genom att förhålla dig till omgivande miljön stärker du grannskapet och ökar livskvaliteten för de boende.

Futuristisk, vacker arkitektur med smarta, levande fasader är den nya normalen och här för att stanna. Skulle inte en byggnad med Colourful design line fasadskivor vara inspirerande att se på ett skola?

Cembrit Colourful design line ger en räcka kombinationsmöjligheter att välja mellan. Skivorna kan blandas och mixas – de är Cembrit Cover, Cembrit Solid och Cembrit Transparent.

Colour is good for the learning environment

Färg i arkitekturen är viktigt inte minst i det offentliga rummet för att skapa platser med identitet och påverkar också våra sinnen.

Fasadskivor ur Cembrit Colourful design line främjar trivsel och lärandet. Medvetna färgval av kulörer kan faktiskt påverka hur mottagliga både barn och vuxna blir för intryck.

Medvetna färgval av kulörer kan faktiskt påverka hur mottagliga både barn och vuxna blir för intryck.

Läs mer

Klicka här för mer inspiration

Broschyr

Håll dig uppdaterad

Arkitektur: Välkommen till ett nyhetsbrev om fibercement och skivarkitektur där vi vill inspirera och visa på materialets möjligheter. Varje brev kommer ha olika tema med röster från arkitekter och branschen. Alla innehåller inspiration från när och fjärran.

Produktuppdateringar: Välkommen till ett nyhetsbrev om vårt produktsortiment och våra system.Utforska Cembrit universum

Med Cembrits produkter kan du släppa loss kreativiteten– bara fantasin sätter gränsen.

I vår företagsbroschyr får du titta in i vårt universum och utforska den stora mängden kreativa möjligheter du får med våra lösningar. Vi har valt ut det bästa projekten, från små till stora och i olika uttryck, Ta en tur och låt dig inspireras.

Hämta broschyr