03-cembrit-p-p545i.jpg
03-cembrit-p-p050i.jpg

Walking the line between shadow and light

Med frästa linjära spår i fasadskivan ger Cembrit Patina Inline en 3D-effekt till byggnaden. Linjerna i kombination med dagsljuset och betraktningsvinkeln ger en levande yta som förändras över dagen. Cembrit Patina Inline ger djup och karaktär till byggnadens design.

Den naturliga och autentiska Cembrit Patina Inline-skivan ger ett signifikant skuggspel över ytan – som blir ännu mer intressant när man kombinerar ett horisontellt och vertikalt montage med skivorna.

Cembrit Patina Inline är det senaste tillskottet till vår Cembrit Patina design line och den har samma starka egenskaper som Cembrit Patina Original och Cembrit Patina Rough – genomfärgad och homogen skiva, obrännbar och så gott som underhållsfri. Den patinerar även med tiden – något som förstärker dess naturliga uttryck.

Särskilda produktegenskaper:
• Frästa linjära spår som ger en tydlig 3D-effekt till fasaden
• Ger en ytterligare möjlighet att framhäva utvalda delar av byggnaden
• Även möjligt att specialbeställa andra mönster

Förändring kan ta tid. Men ibland behöver man bara en dag. De infrästa spåren adderar en unik och lekfull skuggeffekt allteftersom dagsljuset vandrar över fasaden. Cembrit Patina Inline är valet för dem som verkligen vill att byggnaden ska vara levande över tid.

Välj färg:

Snabbfakta
Cembrit Patina Inline

Typ
Genomfärgad

Färger
5

Brandskyddsklass
A2 - s1, d0

Mått
8x1192x2500 mm
8x1192x3050 mm
8x1250x2500 mm
8x1250x3050 mm

Broschyr - Patina design line

PDF

Cembrit Patina Inline Prover

Vi visar gärna upp våra produkter och lösningar.


Hitta din lokala Cembrit återförsäljare

Steg 1

Jag vill gärna få mer information om skivorna och lösningarna.

Beställ prover (max 2)

Selected color:

Steg 2

Fyll i formuläret nedan för att beställa prover från Cembrit och bli kontaktad av en av våra engagerade experter.


Vi skickar normalt proverna genast så att du får dem på posten. Det kan ta några dagar. Tyvärr kan de ibland vara slut och ta lite längre tid att få fram till dig. Är det extremt bråttom hoppas vi att du kontaktar oss så att vi kan hitta en lösning. Om du inte är bosatt i Sverige är det bättre att beställa via cembrit.com