Custom-built Thinking

Cembrit Custom-built Thinking ger dig frihet att tänka helt nytt, utveckla och skapa framtidens fasadlösningar. Precis som du vill.

Skapar friare ramar

Byggande är en komplex process - från idé till det färdiga projektet. Det är viktigt för oss att ge flexibla lösningar, som kan formas, kombineras och kapas precis efter behov och projekt. Våra fasadplattor kan levereras skräddarsytt från fabrik - kapat, förborrat och med kantförsegling. 100% passform. Och de kan samtidigt levereras anpassade efter en specifik projektplan. Det optimerar tiden för montage och förhindrar kostbara fel på bygget, och man slipper sågdamm på skivytan, som ofta kan minska det estetiska slutresultatet.

Vår produktion ger oss möjlighet att leverera våra fasadskivor:

- Kapade och förborrade - Kantförseglade - 100% klara att sätta upp - Yta skyddad med folie, litterade - Packade enligt din planering Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och ger t ex praktiska råd kring hur du skall tänka kring byggtoleranser.

Du skall ha frihet till att välja och sätta din helt egna prägel på våra fasadskivor. Därför erbjuder vi:

- Mer än 2.000 färgval - Möjlighet till specialanpassade format - Unika ytor och strukturer

VåRa PRODUKTER

Väderbeständig fibercement är ett obrännbart och klimattåligt material - och anpassat till det nordiska omväxlande och tuffa vädret. Fibercement är ett starkt och lätt material. Det ger dig möjlighet att projektera utan kompromisser och med få begränsningar.

Hållbarhet: Alla fasadeskivor från Cembrit är tillverkade av naturmaterial, framställt under miljöriktiga processer med fokus på minimalt bruk av resurser, från produktion till leverans.

Fibercement kan kapas och anpassas - precis så som du vill. Det ger dig flexibilitet och frihet till att designa och skräddarsy dina lösningar från projekt til projekt.

Living Architects

På Cembrit går våra produkter och lösningar alltid hand i hand med fackkunskap och service. Vi vet hur viktigt det är det är - både kreativt och tekniskt - med råd och inspiration. Det är därför vi har skapat Cembrit Living Architects. Vi är ett team av konsulter från alla våra Nordiska lokalkontor, där vår kunskap, erfarenhet och expertis samlas in så att vi kan ge dig råd om allt från produkter till monteringslösningar.