Se film

play_video

Se filmen

play_video
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Trivsam förändring

Lyckad förändring   Anne May, Michael och deras dotter Frederikke har tidigare bott på en gård, men behövde ombyte och ville ha ett hus som krävde så lite underhåll som möjligt. Valet föll på ett äldre hus med rött tegel i Klarup, som behövde en kärleksfull hand, eftersom det gav goda möjligheter att skapa exakt det hus som familjen drömde om. "Det var vår hantverkare som rekommenderade Cembrit", säger familjen, som är särskilt nöjda med att huset har fått ett lite rustikt utseende så att det inte ser för polerat ut.

Som ett nytt hus

Efter en totalrenovering är det röda tegelhuset nästan oigenkännligt och reaktionerna på omvandlingen har lyckligtvis varit positiva. "Vår familj och vänner tycker att det ser bra ut", säger paret, som också tycker att deras hus har blivit riktigt trevligt. Och de får gott om tid att njuta av sitt hus från utsidan, för nästa projekt som familjen kastar över kommer att vara trädgården.

Renoveringen omfattade bl.a.:

Nytt tak Cembrit Plank som vindskiva och på gavlar Tillbyggnad med sovrum och badrum. Cembrit Patina fasadplattor i den vita i nuancen P 222 som inklädnad av takfot Ombyggad av innertak för att ge rymnd i vardagsrum och köket    Tvätt av alla fasader

Kontakta en återförsäljare