Cembrit Construction

En stark och styv fibercementskiva van vid nordiskt klimat. Ett mineraliskt underlag för ”betongfärger”.

Cembrit Construction är en grå frostbeständig fibercementskiva som alltid bör målas av estetiska skäl.
Dessutom är skivorna robusta. Skivorna är också brandsäkra och P-märkta för användning i BR-1 byggnad även på träläkt.

Cembrit Construction är en högkvalitativ byggskiva i högkvalitativ fibercement och används även som beklädnad i ventilerade fasader.

Läs mer

Cembrit Windstopper Extreme

Den nya vindskyddsskivan Cembrit Windstopper Extreme är endast 4,5 mm och ett av marknadens lättaste vindskydd. Det gör den mycket enkel att hantera, bearbeta och montera på bygget.

Cembrit Windstopper Extreme (4,5 mm) är ett fuktsäkert och effektivt vindskydd som används i lätta ytterväggar. Trots att skivan är extremt tunn är den mycket tålig. Den klarar vädrets makter 12 månader utan fasadbeklädnad

Läs mer

Cembrit Rock

En stark och styv fibercementskiva van vid nordiskt klimat. Fasadsockelskiva med yta av krossad natursten. Den ruttnar och möglar inte och angrips inte heller av gnagare eller hackspett.
Cembrit Rock basskiva är cementbunden och har armering av cellulosafibrer. Skivans höga pH motverkar mögelpåväxt.

Läs mer

Aestuver brandskyddsskivor

Aestuver är en lätthanterlig och robust brandskyddsskiva i cement. Det vanligaste sättet att använda skivan är inklädnad av stålbalkar och pelare.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Arkitektur: Välkommen till ett nyhetsbrev om fibercement och skivarkitektur där vi vill inspirera och visa på materialets möjligheter. Varje brev kommer ha olika tema med röster från arkitekter och branschen. Alla innehåller inspiration från när och fjärran.

Produktuppdateringar: Välkommen till ett nyhetsbrev om vårt produktsortiment och våra system.Nyhetsbrev

Vi har två nyhetsbrev, välj här
Integritetspolicy *Utforska Cembrit universum

Med Cembrits produkter kan du släppa loss kreativiteten– bara fantasin sätter gränsen.

I vår företagsbroschyr får du titta in i vårt universum och utforska den stora mängden kreativa möjligheter du får med våra lösningar. Vi har valt ut det bästa projekten, från små till stora och i olika uttryck, Ta en tur och låt dig inspireras.

Hämta broschyr